Aanrader: de toevoeging van op maat gemaakte teak meubels aan je interieur

Eerlijk is eerlijk, het allereerste bericht bedenken voor je eigen website is makkelijker gezegd dan gedaan. Lang heb ik getwijfeld met welke knaller ik moest openen want eigenlijk heb ik zoveel om mede te delen aan de wereld. Mijn keuze is gevallen op de recentelijke aanpassingen van de slaapkamer die ik heb ondergaan, een van de wanden heb ik namelijk laten voorzien van prachtige teak meubels.

Bijzonder maatwerk in teak doet echt wat met en voor je huis

Mijns inziens is teak een van de mooiste materialen die er maar te bedenken zijn, vanwege het karakter dat er zo duidelijk uit spreekt. Het materiaal is ruw en zacht tegelijk en die paradox of ambivalentie, of hoe je het ook noemen wilt, die het intrinsiek in zich verenigt spreekt mij aan – het zorgt ervoor dat ik telkens weer met verwonderde blik kijk naar hetgeen mijn slaapkamer nu mag sieren.

Kijk vooral even met me mee naar een overzichtsfoto van de op maat gemaakte teak meubels van mijn slaapkamer.

26

Zoals je ziet heb ik enkele kasten, die in stijl, materiaal en afwerking met elkaar in overeenstemming zijn, laten ontwerpen. Ik vind het bijzonder prachtig hoe het nog echt ruimtelijk is gebleven en het niet de gehele wand ‘dicht’ heeft doen zetten. Bovendien vind ik het leuk hoe het verticale element van de wand, te weten de haard, een spel aangaat met de horizontale elementen, te weten de kasten. Het heeft een interactie met elkaar en breekt elkaar tegelijkertijd op, en het is vrij bijzonder dat dit alles in het ontwerp van de teak meubels terug te vinden is. Kijk nog eens mee naar een wat meer gedetailleerde foto van het geheel.

27

Ik heb deze kastmeubels laten uitvoeren door Wortman, een meubelmaker die specialist is op het terrein van teak. Deze zaak kan alles voor je op maat maken en het wordt immer puntgaaf uitgevoerd. Ik kan het inmiddels van harte aanbevelen – bekleed je interieur op (jouw!) maat en blijf jezelf verbazen over hoe alles voor jouzelf dan ook daadwerkelijk klópt.

28