Boktor bestrijden met druk injectie

Boktor bestrijden

Mijn man en ik woonde op een hele oude boerderij die eerst van mijn ouders was geweest. Helaas kwamen we er een tijdje geleden achter dat we iemand moesten inschakelen die een boktor bestrijden kon. Gelukkig zat het niet in het hout van ons huis, maar in de schuur die bij het huis hoorde. We kwamen daar niet heel vaak, er stond vooral opslag. Mijn man moest toevallig iets repareren in ons huis dus hij ging zijn gereedschapskist pakken uit de bergplaats. Daar kwam hij tot een vreselijk ontdekking. Hij zag wat de beestjes aangericht hadden in het hout. We belden gelijk een bedrijf op van een vriend van ons waarvan we wisten dat zij hier ons mee konden helpen. We waren blij om te horen dat ze morgen al langs konden komen.

Boktor bestrijden

Vriendelijk en professioneel

De volgende ochtend stonden drie mannen voor onze deur met allemaal spullen om boktor te bestrijden. Ze gingen eerst met mijn man en mij aan de keukentafel zitten om het hele proces uit te leggen. Ik vond het fijn dat ze precies aangaven wat ze gingen doen. Zo gingen ze bijvoorbeeld een injectie onder druk zetten. Ook zouden ze alle beesten verwijderen en het boormeel weghalen. Toen ze klaar waren vertelde ze ons dat we het niet veel laten hadden mogen ontdekken. Het had wel eens heel anders kunnen aflopen als mijn man dat gereedschap niet had hoeven halen. Ze gaven op het eind aan mij een certificaat met daarom de garantie dat de beesten niet terug kwamen.

Boktor bestrijden