Bulb verlichting bij Lampenhuis.

In navolging van de aangescherpte wetgeving voor gloeilampen was er een duidelijke behoefte om de antieke look van de gloeidraad te creëren en toch energie te besparen binnen de verlichting.

Gloeilampen werden echter diep gemist, vanwege de warme gloed die ze uitstraalden en de ingewikkeld gedraaide filamenten die opzettelijk zichtbaar waren, waren ze echt een prachtig decoratief element.

De nieuwste LED-gloeilampen zien er net zo uit als de traditionele gloeilamp. Dankzij nieuwe technologie hebben we nu een gloeilamp die er vrijwel identiek uitziet als een gloeidraadgloeilamp. Led bulb. Led bulbs zijn de vervangers van de normale peer lampjes met dikke draaifitting (E27). Ze worden overal gebruikt, in huis, het bedrijfsleven, binnen, buiten.. overal.

Verkrijgbaar in alle vormen, maten en kleuren, het is nu mogelijk om de look van uw klassieke filament opnieuw te creëren. Het overgrote deel van onze lijnen is dimbaar. Hun look is zo veelzijdig, van traditioneel vintage, stijlvol elegant tot gedurfd en koperachtig, vaak een middelpunt op zich. Er zal iets zijn dat bij uw ontwerp past, of het nu in een restaurant, winkel, theaterset of gewoon bij jou thuis is.

By Eve Bulb

De bulb lampen van By Eve zijn toepasbaar in vele interieur stijlen. Zo kunt je bulb light verlichting ophangen in een industrieel interieur , maar ook gebruiken in een modern uiterlijk. Dit komt doordat je de By Eve bulbs op meerdere manieren kan bevestigen aan het plafond.

By Eve lampen bulbs zijn prachtige multifunctionele hanglampen. Naast de verlichting die ze afgeven, kunnen het namelijk ook echte eyecatchers zijn in de ruimte. De sfeervolle kleurstelling van de lamp zorgt voor een warme rustieke sfeer in huis. Dit kan fijn zijn als u ’s avonds nog even in de woonkamer zit, of als verlichting in de slaapkamer. Team Lampenhuis staat altijd voor je klaar met een gigantisch divers assortiment. Wij helpen u graag kiezen bij de juiste By Eve light bulb. Mocht u vragen hebben over de producten of wilt u meer informatie? Dat is altijd mogelijk en kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.