Creëer met een douchewand jouw inloopdouche

Ben je klaar met het douchen in een douchebak? Tot je enkels in het water met een afvoerputje dat niet lekker wil doorlopen? Dat plastic douchegordijn dat steeds aan je lichaam plakt wanneer het een beetje tocht in de badkamer. Dan wordt het misschien eens tijd om op zoek te gaan naar een andere oplossing. Er zijn diverse mogelijkheden om jouw douche een stuk aangenamer en meer comfortabel te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine. Of je maakt een douchewand op je badrand. Wanneer je jezelf echt wil verwennen en voor een luxe badkamer wilt gaan, kun je kiezen voor een douchewand met een inloopdouche. In plaats van een douchewand met deur, of een douchewand waar een schuifdeur in zit, laat je de doorgang simpelweg open. Door je badkamervloer op dezelfde hoogte te houden als de vloer in je inloopdouche, heb je plotseling een wel heel stijlvolle douche.

Italiaanse inloopdouche

Heb je nooit van een Italiaanse inloopdouche gehoord? Dat is een een gelijkvloerse douche, met veel ruimte achter een douchewand. Je loopt er zo in, zonder drempels of douchebak. Achter de douchewand van kunststof of glas is voldoende ruimte. Geen gedoe met plakkende gordijnen tijdens het afdrogen, of je hoofd stoten wanneer je bukt om de zeep op te rapen. De vloer loopt een tikkeltje schuin af, waardoor het water keurig naar de afvoer stroomt. Je kunt deze chique manier van douchen aankleden zoals je zelf wilt. Grote tegels, een gegoten betonvloer, of zelfs natuursteen. Maak het af met een deftige douchewand met zwart frame, of getint glas. Je kunt de douchewand helemaal op de maat van jouw inloopdouche uitkiezen. Op die manier heb je een badkamer die naar jouw eigen wensen en eisen is ingericht. Dat wordt heerlijk genieten!

Een goedkope douchewand

Ben je vanwege budgettaire redenen op zoek naar een goedkope douchewand? Dan bof je! Want in plaats van een lage kwaliteit douchewand van kunststof of een douchewand uit de aanbieding die net niet is wat je ervan verwacht, is er een betere oplossing. Je kunt namelijk douchewanden van topkwaliteit voor lage prijzen uitzoeken op internet. In verschillende webshops zijn talloze opties en keuzes te vinden. Stel je droombadkamer samen met de mooiste, meest luxe en comfortabele producten voor jouw badkamer. Of je nu kiest voor een douchecabine, inloopdouche met douchewand of een complete whirlpool met onderwaterverlichting en massagejets. Trakteer jezelf op een renovatie van die oude badkamer en bespaar in de kosten door te kiezen voor een goedkope webshop met een brede selectie en scherpe prijzen. Van hangend toilet tot stoomcabine.

Op je wenken bediend

Niet voor niets gaven klanten gemiddeld een 8,8 aan onze online winkel op www.douche-concurrent.nl. Niet alleen kun je profiteren van zeer lage prijzen, maar je kunt ook optimaal genieten van de brede keuzemogelijkheden. Alleen producten van topkwaliteit zul je tegenkomen, waardoor jouw toekomstige badkamer een oase wordt van comfort en luxe. Daarnaast zorg je natuurlijk zelf dat je badkamer praktisch wordt. Met een schitterend badkamermeubel om je horloge en smartphone op te leggen tijdens het douchen, een stijlvolle radiator om de handdoeken op te drogen en genoeg ruimte rondom je ligbad voor geurkaarsen, een glas wijn en je favoriete boek. Geniet er maar van!