De Teakhoeve is uit het juiste (teak)hout gesneden!

Waar ik normaal gesproken het meest van een strakke, misschien wat ‘harde’ inrichting hou, maak ik zo af en toe ook weleens een uitstapje naar een andersoortig meubel. Ergens vind ik het namelijk wel spannend als materialen met elkaar botsen, als je het strakke van beton en staal weet te combineren met het zachte karakter van een goede houtsoort. Dat contrasteert mooi, en doet beide soorten daarmee opvallen. Vandaar dat ik je vandaag mee wilde nemen in de wondere wereld van de teak, en wel die bij de Teakhoeve.

1

Fysieke winkel én webwinkel met prachtige teak meubels

De Teakhoeve is een fysieke winkel zowel als een webwinkel, en eerstgenoemde vind je in Kaatsheuvel, laatstgenoemde door op bovenstaande link te klikken. Loop gerust eens zelfstandig en uitgebreid door het aanbod van de webwinkel, dan zal ik je in dit bericht vast vertellen wat ik zo prettig vind aan de fysieke winkel. Ik denk dat enkele foto’s wel wat kracht bij mijn woorden kunnen zetten.

2

Zoals je ziet staat de toch al zeer ruime showroom van de Teak hoeve helemaal vol met de mooiste meubelen. Wat ik zelf zo prettig vind is dat je er de ambachtelijk bewerkte houtsoort telkens kan aanraken, je het materiaal langs je vingers kan voelen glijden. Bovendien zie je aan de ruime keuze die er is wat een interpretaties je allemaal aan dit hout kunt geven. Ik ben zeer onder de indruk van de bewerkingen van de vaklui die deze meubels fabriceren.

10

Onderstaande tafel heb ikzelf gekocht en deze staat nu in mijn woonkamer te pronken: wat een prachtig teak meubel!