Dit Schildersbedrijf Leiden is een echte aanrader

schilder

Schildersbedrijf LeidenIk woon nu al zo’n vier jaar samen met mijn partner. Dit in een leuk maar klein huisje. We hadden de mogelijkheid om in een groter huis te wonen, echter hadden we hier toen er tijd bewust niet voor gekozen. Het huis waar we nu in wonen is overigens wel een opknapper. Aan de buitenzijde van het huis moest veel gedaan worden. En omdat we dus een wat kleiner huis hadden gekocht, hadden we de mogelijkheid sommige werkzaamheden uit te besteden aan professionals. Dit is dan ook de reden waarom we uit zijn gekomen bij de firma schilderijbedrijf Leiden. Zelf ben ik per toeval bij deze firma uitgekomen. Ik was natuurlijk wel op zoek naar een schildersbedrijf. Echter wist ik van te voren niet welke ik zou gaan kiezen. Wat ik gedaan had was recensies lezen over verschillende bedrijven. Persoonlijk vindt ik dit de beste manier om te achterhalen hoe een bedrijf in elkaar steekt. Door de meningen en ervaringen van andere te lezen kun je een goed beeld vormen van hen. Gelukkig waren de berichten over deze firma erg positief.

zj schilderwerk

Alles ziet er nu keurig uit

schilderOmdat ik laatst via de achtertuin naar buiten liep en dus langs de buitenzijde moest ik weer aan dit schildersbedrijf Leiden denken. Omdat de tijd van het jaar weer aangebroken is dat mensen buiten hun huis gaan opknappen dacht ik het eens met jullie te delen. Zij hadden mij toen er tijd zeer goed geholpen en hun zijn wat mij betreft dan ook echt een aanrader. Wanneer je hun website voor meer informatie wilt bezoeken, kun je het best even naar zj-schilderwerken.nl gaan.

Je kunt dan ook merken dat zij service hoog in het vandaal hebben. Wanneer zij de buitenzijde aan het verven waren, vertelde zij dat ze een paar rotte plekken tegenkwamen. Zij vertelde dat ze dit gelijk hadden opgelost met een speciale verflaag.