Duurzaam wonen door middel van WTW filters

filters

WTW filters

Ik hecht veel waarde aan duurzaam wonen. Zoals jullie weten probeer ik jullie hier dan ook geregeld advies over te geven. Dit verschilt dan ook per keer, soms zijn het de kleine aanpassingen in jouw huis die dit al kunnen realiseren. Vandaag wil ik jullie dan ook een tip meegeven op gebied van ventilatie. Zo heb ik zelf nu al zo’n zes maanden WTW filters in huis. Zowel in mijn woonkamer als de bovenverdieping heb ik een filter unit neergezet. Ik moet zeggen dat ik hier inmiddels zeer veel profijt van heb. Dit is dan ook precies de reden waarom ik het met jullie wil delen.

filterZo’n filter zorgt er namelijk voor dat er een gebalanceerde vorm van ventilatie plaatsvindt. Dit resulteert dan weer in een prettige en gezonde woonomgeving. Bovendien zorgt het ook nog eens voor een energiebesparing en dat is iets wat wij allemaal wel willen.

Eenvoudig online bestellen

Zelf bestel ik tegenwoordig vrijwel alles online. Ik hoef jullie hier dan ook niet de voordelen van te zeggen. Ik heb dan ook niet altijd meer de tijd om naar de stad te gaan en spullen te gaan kopen. Hetzelfde geldt voor WTW filters, deze zijn eenvoudig te bestellen via wtw-filtersonline.nl. 

Als tip geef ik jullie dan wel mee indien je zulke filters aanschaft dat deze wel te onderhouden. Ook moeten ze dan ook meerdere malen vervangen worden. Meer informatie hierover vind je bij de hierboven genoemde website. Voor vragen aan mij over dit artikel, kun je onderaan een reactie plaatsen.

filters