Een muursticker van de beste kwaliteit!

Plak het zelf

Plak het zelfAl een geruime tijd wilde ik de kamer van mijn zoontje leuker gaan maken. Al een geruime tijd wilde hij een voetbalkamer laten maken. Natuurlijk komt dit omdat hij een groot fan is van het voetbal. Vandaar dat ik dan ook de mogelijkheden in het budget ben gaan bekijken. Ik wilde mijn zoontjes kamer graag opknappen, maar geld dat er niet is kun je niet opmaken. Gelukkig had ik nog wel een aardig bedrag bij elkaar gekregen. Zodoende ging ik opzoek naar een leuke manier om mijn zoontjes kamer op te vrolijken. In een mum van tijd kwam ik dan ook terecht op de website van Plak het zelf. Via deze website had ik de mogelijkheid om een muursticker of muurstickers te laten maken geheel naar eigen ontwerp. Ik stelde dit idee voor aan mijn zoontje. Ook hij vond het laten maken van een muursticker erg leuk. Uiteindelijk heb ik dan ook samen met mijn zoontje een aantal voetbal ontwerpen gemaakt. Deze ontwerpen hebben wij uiteindelijk opgestuurd naar Plak het zelf!

Muurstickers

Top kwaliteit top service!

Enkele dagen later werden de stickers al aan huis geleverd. Ik pakte de stickers uit en tot mijn verbazing zagen de sticker er hartstikke gaaf uit. Ook vond mijn zoontje de stickers prachtig en dat was voor mij natuurlijk het belangrijkste. Even later heb ik de stickers dan ook toegevoegd aan de muren. Het eindresultaat is schitterend en mijn zoontje is blij met zijn voetbalkamer. Achteraf kan ik jullie dan ook vertellen dat ik voor een relatief lage prijs top kwaliteit en top service heb verkregen!

Kwaliteit