Een nieuw badkamer plafond!

badkamer

 badkamer Een nieuw badkamer plafond is natuurlijk geen dagelijkse aankoop. Ik heb dit pas geleden wel gekocht en dat was niet zomaar. Ik had namelijk een badkamer plafond dat erg ouderwets was. Het had een oranje kleur en het zag er echt niet meer uit. We zijn daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat ons hierbij kon helpen. Tijdens deze zoektocht kwamen we enorm veel aanbieders tegen. We waren echter alleen opzoek naar het aller beste omdat we er dit keer voor wilde zorgen dat onze badkamer er op en top uit zou komen te zien. We wilden namelijk een stylevol grijs plafond.

Het plafond is natuurlijk een erg belangrijk deel van de badkamer. We zochten dan ook erg lang naar de juiste aanbieder tot dat we uitkwamen bij Heering. Dit is een erkend bedrijf op het gebied van plafond plaatsing. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het plaatsen van plafonds die bestaan uit kunststof. Kunststof plafonds zijn het beste voor vochtige ruimtes simpelweg omdat deze beschermd zijn tegen vochtigheid. Hierdoor zou ons dak van de badkamer er de komende jaren goed uitzien en dat leek ons toch wel wat.

 plafond badkamer plafondVeel vertrouwen in dit bedrijf!

We hadden al meteen veel vertrouwen in dit bedrijf. We moesten natuurlijk nog wel even wachten of ze het zouden waarmaken. Na een aantal gesprekken zijn ze aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn. Onze badkamer ziet er nu nieuw en stylevol uit en daar hebben zij een enorme bijdrage aan geleverd.