Grote spiegel 180 cm

Bekijk de grote spiegel 180 cm bij de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie je de spiegel Corby met een strakke lijst. Een grote spiegel 180 cm wordt meestal gebruikt als passpiegel. Al in een spiegel van anderhalve meter kun je jezelf van top tot teen zien, je kunt letterlijk kijken of je sneakers wel onder die broek kunnen en of je petje erbij past. Een grote spiegel 180 cm. tref je daarom meestal in de buurt van de garderobe kast aan. Qua stijlen is er bij de Spiegelshop veel keuze. De Corby is zomaar een voorbeeld, in deze tekst aandacht voor de stijlen.

De Spiegelshop heeft spiegels met verschillende lijsten

Rond de grote spiegel 180 cm zit een lijst. Hierin is een uitzondering, de Clear heeft geen lijst. Al de andere spiegels hebben wel een lijst, en hierin is zelfs maatwerk mogelijk. Je kunt contact leggen met de Spiegelshop Hengelo als je een uitzonderlijke lijst rond de spiegel wil. In het standaard assortiment zitten tal van lijsten. Van hoogste klassiek barock of een gouden lijst, tot een brocante en zo door naar de strakke zwarte stalen lijst die de Corby heeft. Je kan met de lijst rond de spiegel aansluiting zoeken bij je huidige inrichting. Bekijk de stijlen op de site.

Verschillende formaten en modellen spiegels

De grote spiegel 180 cm tref je dus meestal aan op de bovenverdieping van een woning. In de gang tref je meestal een kleinere spiegel aan, en dat kan een ronde of ovale spiegel zijn. De Spiegelshop Hengelo heeft ronde en ovale spiegels. In de woonkamer kunnen andere modellen spiegels, ook al komt de rechthoekige het meeste voor. Vaak hangt de spiegel in de woonkamer daar enkel als decoratie, en inspiratie hiervoor is makkelijk te vinden. Online zijn veel sites die adviezen geven met inrichten, en daar valt ook een spiegel voegen bij je huidige interieur onder. Bekijk de verschillende modellen bij de Spiegelshop.