Het reinigen stoffen bank na verhuizing

Bank reinigen

We hebben een hele mooie bank maar hij is ontzettend vies geworden tijdens de verhuizing. Ik baalde daar enorm van, want hij is van zo’n goede kwaliteit dat ‘ie nog jaren mee kan. Daarom zocht ik op het internet naar reinigen stoffen bank en kwam ik bij een bedrijf uit bij mij in de buurt. Ik belde ze om te vragen of het mogelijk was om 1 bank te reinigen en ze waren erg vriendelijk. De volgende dag kwamen ze al kijken en begonnen ze met de voorbereidingen treffen.

Bank reinigen

Geen vlek meer te zien

Het is echt onvoorstelbaar hoe ze het hebben opgeknapt, de bank is weer zo goed als nieuw. Ik vind het mooi om te zien hoe ze echt alles uit de kast halen om de bank zo professioneel mogelijk te reinigen. Ook was het niet duur, dus het is zeker het aanraden waard. We wonen hier nu al weer een tijdje en ik vind het erg leuk. Wel moet ik nog even wennen aan de wijk, maar dit komt omdat ik het nog niet zo goed ken. Je moet zoiets je altijd eigen maken, anders werkt het niet zo goed. Hoe je dat doet? Geen idee, ik denk dat dit mettertijd wel komt. Gewoon een beetje op je vrije dag gaan wandelen, en kijken wat er allemaal te doen is. Ook heb ik de buren nog niet echt goed gesproken, dus komend weekend wil ik daar ook even langs gaan, even hoi zeggen en kijken wat zij van de buurt vinden en of ze nog tips hebben en ga zo maar door.