Hulp gevonden bij Loodgieter Tilburg

De haas

De haas

 

 

 

Na de aanschaf van mijn woning moest ik natuurlijk als eerste een loodgietersbedrijf in te huren. Dit bedrijf moest gespecialiseerd zijn op het gebied van sanitair en water. Ik moest namelijk de beschikking krijgen over een compleet warm- en koudwaterinstallatie. Maar waar kon ik een Loodgieter Tilburg vinden die gespecialiseerd is in sanitair en water. Op advies van een goede vriend bekeek ik de website loodgieter-brabant.nl. Via deze website kwam ik al vrij snel terecht bij een Loodgieter Tilburg.

Deze loodgieter was gespecialiseerd in vele verschillende diensten. Als voorbeeld: Lekkage, verwarming, cv ketel, verstopping, dakbedekking, riolering, hulpmiddelen, sanitair en water. Na het zien van deze specialisaties wist ik natuurlijk dat dit het juiste adres was voor mij. Binnen no time nam ik dan ook het besluit om dit loodgietersbedrijf in te huren!

Service

Eindelijk een warm- en koudwaterinstallatie!

Enkele dagen na contact kwam het personeel langs. Het personeel was zeer beleefd, klantvriendelijk en ook werkte zij enorm hard. Het personeel was nog geen vijf minuten binnen en onmiddellijk gingen zij aan de slag met een warm- en koudwaterinstallatie. Na een aantal uurtjes hard gewerkt te hebben was de installatie klaar voor gebruik. Eindelijk kon ik gebruik gaan maken van warm en koud water. Nu moest mijn woning nog volledig ingericht worden en dan kom ik eindelijke gaan leven in mijn nieuwe woning.

Het loodgietersbedrijf uit de stad Tilburg heeft top service verleend en een goede kwaliteit geleverd. Binnen een dag had ik de beschikking over een warm- en koudwaterinstallatie, dat is natuurlijk geweldig!Loodgieter Tilburg