Jouw meubelzaak in Hilversum!

Bank Iris

Van Reenen Meubelen is een meubelzaak in Hilversum. Je kunt hier terecht voor goede kwaliteitsmeubelen. Of je nu op zoekt bent naar een vloerkleed, een kast, een fauteuil of een bank, bij Van Reenen Meubelen vind je zeker wat je zoekt! Een groot aanbod  van kwaliteitsmeubelen van diverse merken die in ieder huis passen. Je kunt Van Reenen Meubelen vinden aan de Nieuwe Havenweg 49A in Hilversum. Kom snel eens langs!

Meubelzaak Hilversum

Bezoek de meubelzaak in Hilversum

Kom ze opzoeken in hun showroom! De medewerkers daar kunnen je alles vertellen over elk meubelstuk zodat je een goede beslissing kan nemen. Op de website kun je ook al veel informatie vinden maar het is toch altijd fijn om even te proberen hoe iets voelt, zit of kijkt want meubelen kopen doe je niet elk jaar. Wil jij nou ook een keer een bank, boxspring of een relaxfauteuil uit proberen? Kom dan naar de showroom van Van Reenen, dé meubelwinkel in Hilversum!

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Van Reenen Meubelen, goede producten voor een zeer goede prijs! Ik ga voor mijn grote meubelen erheen maar ook zeker voor de accessoires!  Ik raad zeker aan om een kijkje te nemen want ze hebben echt unieke en leuke meubelen.

Interieur

Vloerkleden en accessoires

Voor de complete inrichting van je huis kun je natuurlijk ook terecht bij Van Reenen Meubelen. Naast grote meubelen verkopen ze bijvoorbeeld ook vloerkleden en accessoires. Dit zijn dan ook lampen, kussens, kapstokken, noem het maar op! Laat je verrassen in de showroom. De medewerkers geven je de informatie die je wilt hebben en helpen je graag verder. Ook de nazorg is uitstekend. Zij doen hun uiterste best om jou als klant tevreden te stellen. Mochten er achteraf problemen zijn, dan zullen zij er alles aan doen om dit zo goed mogelijk op te lossen.