Kunstplanten om op te hangen

kunstplanten

Bent je op zoek naar geschikte kunstplanten om op te hangen aan de muur? Op de website van Maxifleur tref je een groot assortiment aan kunst hangplanten. Deze kunstplanten kennen goede variaties in zowel prijzen als lengte. Je vind hangplanten die ongeveer 75 cm tot 180 cm groot zijn.

De kunst hangplanten kenmerken zich door een hoogwaardige kwaliteit, het is namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte plant. De hangplanten passen het best in kleine en donkere hoeken en kasten en is daarmee een sfeervolle en natuurlijke decoratie. 

kunstplanten

Scindapsus of toch een mosmandje? 

Een kunstplant is perfect om een ruimte op een praktische en goede manier te decoreren. Kijk bijvoorbeeld op de website naar de mooie Scindapsus. Deze hangplant is ideaal als decoratie voor je huis. Maar je ziet op de website bijvoorbeeld ook de mooie (doch eigenwijze) krullende Zeegrassen in mosmandjes. Ze noemen dit ook wel het Urban Jungle effect!

Een uniek assortiment aan kunstplanten

Planten

Bij Maxifleur vind je een groot assortiment kunst hangplanten van hoogstaande en duurzame kwaliteit. De meeste planten zijn exclusief voor het bedrijf ontworpen en daarmee uniek in hun soort. Om daarmee de hoge kwaliteit te waarborgen, luisteren ze altijd goed naar de wensen van de klanten, en wat de fabrikanten en kwekers te vertellen hebben. Je kunt kiezen uit maar liefst 10.000 planten en bomen! Kijk bijvoorbeeld eens naar een losse Druiven Hanger of de mooie Petunia guirlande. Een investering die zich snel terugverdient. 

Kunst Hangplanten hebben weinig onderhoud nodig

Kunst Hangplanten zijn eenvoudig in onderhoud omdat ze geen zonlicht of water nodig hebben. Het enige wat je hoeft te doen is de planten stofvrij houden. Dit kan bijvoorbeeld met speciale schoonmaakproducten, die je ook terug kan vinden op de website. Er is altijd genoeg op voorraad, dus bestel gauw je favoriete kunst hangplant.