Lamellen overkapping in de tuin

Misschien heb je er zelf al een en anders heb je er vast wel eens een bij familie of vrienden gezien. Een overkapping. Heb je er zelf geen en je vrienden wel, dan kun je hier wel eens jaloers op worden. Het is een mooie zomerse dag, stralend blauwe lucht en vijfentwintig graden. Heerlijk buiten zit weer. Maar dan begint het opeens te regenen. Geen probleem bij je vrienden. De tafel met alle lekkere hapjes en drankjes wordt even met vier man opgepakt en onder de overkapping gezet. En het feest kan gewoon gezellig door gaan.

Hoe anders zou dit zijn als het feestje bij jou was. Je hebt geen overkapping. Dus op het moment dat tijdens het gezellig samenzijn de regen uit de hemel komt vallen is het einde oefening. Of je moet met het hele spul naar binnen. Maar dat is toch ook wel een domper omdat het qua temperatuur nog zo lekker is.

Keuze voor een overkapping

Misschien heb je al wel nagedacht over een mooie overkapping lamellen, maar laat je het nog niet doorgaan om verschillende redenen. Dit kan natuurlijk de prijs zijn. Het kan ook zijn dat je niet zoveel ruimte in je tuin hebt. Of je vind het jammer dat als je onder de overkapping zit, dat je dan het licht niet meer ziet. Dan is er een oplossing.

Stijlvolle overkapping

Met een overkapping lamellen heb je het beste van twee werelden. Je kunt droog zitten als het gaat regenen en als het droog is en je wilt lekker in de zon zitten dan zet je de lamellen open. Zodoende kan de zon toch lekker naar binnen schijnen en kun je alsnog bruin worden op dezelfde plek.

Deze overkapping lamellen heeft ook als groot voordeel dat hij in een kleine tuin past. Je hebt dan op een plek de mogelijkheid droog te zitten lekker te kunnen zonnen.

Wil je meer lezen over deze overkapping lamellen? Kijk dan eens naar de lamellen overkapping van Lamella