Maak je interieur af met stalen binnendeuren

Logo Haverkamp

We zien in de woontrends van 2019 vooral voor industriële looks terug komen. Je huis robuust en stoer inrichten is erg trendy en hoe maak je deze look nou helemaal af? Ja inderdaad, met een stalen binnendeur!

Stalen binnendeuren worden precies op maat gemaakt dus kunnen waar je maar wilt worden geplaatst, je kan het zo gek niet bedenken. Na het lassen en coaten van een stalen binnendeur zijn er geen naden meer te zien. Het unieke aan stalen binnendeuren is dat ze voor een groot deel uit glas bestaan en hierdoor erg veel licht door laten. Perfect als deur naar donkere ruimte of als wand om ruimtes af te scheiden.

Er zijn verschillende stalen binnendeuren op maat te maken, zo hebben we de stalen scharnierdeur, de stalen taatsdeur, de stalen schuifdeur en last but not least de stalen wanden.

Stalen scharnierdeur

De meest betaalbare stalen binnendeur is de scharnierdeur. De deur werkt met een openslaand scharnier en kan om deze reden in iedere woning worden toegepast. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stalen taatsdeur

Stalen-binnendeur_design2

Een stalen taatsdeur is een trendy instapkeuze binnen de stalen binnendeuren. De taatsdeuren zijn grotendeels van glas gemaakt en kunnen als tussendeur, douchedeur of dubbele deur fungeren.

Stalen schuifdeur

Met een stalen schuifdeur tover je zonder ook maar enig licht te verliezen één ruimte om in 2 ruimtes. Ideaal om je eethoek af te scheiden van je woonkamer, of om de speelhoek van de kinderen af te sluiten van de woonkamer.

Stalen wand

Een stalen wand kunnen we natuurlijk niet echt een stalen binnendeur noemen, maar dit maakt de stalen wand natuurlijk niet minder mooi. Met een stalen wand maak je van je veranda een serre, of maak je van een grote ruimte meerdere ruimtes. Of je nou je keuken wilt afscheiden van je huiskamer of je woonkamer wilt opdelen, het kan allemaal met een stalen wand!