Ooit wel eens van een Remeha CV ketel gehoord?

Zelf ben ik altijd druk in huis met meubels verplaatsen en zelfs het verbouwen van mijn huisje. In het begin begon ik klein door bijvoorbeeld alleen maar te verven of te behangen. Maar nu ben ik een grote klus aangegaan om mijn zolder te gaan verbouwen. Ik heb een dakkapel op mijn zolder laten zetten, en ben nu zelf bezig om een douche aan te sluiten. Altijd handig als er een loge komt die dan op zolder zijn eigen slaapkamer en ook badkamer heeft. De verbouwing schiet al aardig op. Het dakkapel staat al op het dak, moet deze alleen nog even aan de binnenkant schilderen. Maar aan één ding had ik niet gedacht, er is geen verwarming op zolder. En aangezien ik een zeer oude cv ketel heb ben ik genoodzaakt om een nieuwe ketel aan te schaffen. Via via kreeg ik de naam van Remeha CV ketel door. Had er zelf nog niet eerder van gehoord, maar ben blij dat ik daar terecht ben gekomen. Op deze site staan meerdere verschillende ketels met duidelijke uitleg en er staat zelfs een prijs bij. Bovendien als je er zelf niet uit mocht komen kan je online een afspraak maken met een adviseur van Remeha CV ketel.tzerrai341-e1448898315884

De verbouwing is helemaal klaar.

Eindelijk ben ik met de verbouwing klaar. Heb een geweldig mooie kamer op zolder, een kamer om trots op te zijn. Ook ben ik super blij met mijn nieuwe ketel. Zal dan ook iedereen aanraden om eens op deze site te kijken voor wat de mogelijkheden zijn.  calenta1