Op zoek naar een salontafel?

Elke woonkamer heeft er wel een. Zowel nu als vroeger. Dit meubel wordt dagelijks gebruikt voor het neerzetten van drinken, hapjes of eten. Misschien gebruikt u de salontafel zelfs om uw voeten op te leggen. Daarnaast kan u er belangrijke zaken in opbergen, en zorgt de tafel voor een gezellig geheel in een woonkamer. Bent u op zoek naar een nieuwe salontafel? Dan is het belangrijk om op te letten op de hoogte, breedte en lengte. Maar ook is het belangrijk dat de tafel goed bij de rest van de kamer past, eventuele opbergplekken heeft of dat u deze kan gebruiken als voetensteuntje. a-meubel heeft gegarandeerd dé salontafel voor uw huis!

Ons aanbod: Salontafels

Bent u op zoek naar een simpele lage houten salontafel? Of zoekt u toch een iets hoger metalen modern model? Bij a-meubel bieden wij een breed assortiment aan salontafels aan, voor een voordelige prijs. 

Vroeger had elk huis een salon. Deze kamer was een soort woonkamer, maar dan luxer. Inmiddels is de salon uit het huis verdwenen, maar de salontafel bestaat nog steeds. Omringt door stoelen, banken en een televisie, staat de salontafel in het midden punt van gezelligheid in een kamer. Het is een voorwerp die alle blikken vangt, maar ook dagelijks intensief wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk dat u de juiste salontafel vind voor uw huishouden, zodat u er nog jaren van kan genieten. 

Wij bieden verschillende soorten salontafels aan, enkele voorbeelden zijn:

  • Salontafel sets
  • Houten salontafels
  • Marmer salontafel
  • Industrieel salontafel

En nog veel meer. Neem dus snel een kijkje tussen ons brede assortiment aan salontafels, en vind de juiste tafel die bij u past!

Ontvangt u gasten in uw huis? Dan gaat u vaak bij de salontafel zitten een kopje koffie drinken, en misschien een leuk TV programma kijken of een goed gesprek voeren. De salontafel wordt vaak rijk gedecoreerd met bijvoorbeeld kaarsen, planten, en mooi bloemstuk of een beeldje. 

Een salontafel kan niet alleen in de woonkamer gebruikt worden, maar ook bijvoorbeeld in een slaapkamer, of langs een muur. Deze tafeltjes zijn extreem geschikt voor de decoratie van lege ruimte, als zowel opbergplek als een plek om bepaalde spullen uit te stallen. 

a-meubel: Voor uw salontafel

Zoekt u een mooie salontafel voor uw woonkamer? Of als een mooi decoratiepuntje in uw slaapkamer? Bij a-meubel vind u gegarandeerd een product dat bij uw huis past! De juiste aankoop zorgt er voor dat u jarenlang kan genieten van uw meubel, en wij bij a-meubel vinden dit onze prioriteit. 

Kan u niet goed een keuze maken omdat u de foto’s online te onduidelijk vind? Dan kan u altijd langskomen bij een van onze 8 showrooms in Nederland! Kiest u toch voor een bestelling online? Dan wordt uw product bij u thuis bezorgd! Onze medewerkers helpen graag met het maken van een keuze of het tillen van uw meubel. Ons bedrijf is CBW-erkend en bied de laagste prijs van Nederland aan!

Bent u dus op zoek naar een salontafel? Dan bent u bij a-meubel aan het juiste adres! Ons brede assortiment zorgt voor een ruime keuze tussen verschillende stijlen, soorten en materialen. Wacht niet langer, en bekijk onze pagina snel!