Remeha CV ketel is van de beste kwaliteit

Uw huis heeft ook een CV ketel nodig en het is dan verstandig om te kiezen voor een Remeha CV ketel. Zo’n ketel kost veel geld en u wilt natuurlijk een ketel van hoge kwaliteit maar ook een ketel die niet duur is. Ik moest zelf voor mijn huis een nieuwe ketel want sinds een paar jaar woon ik op mezelf. De ketel die ik eerst had in mijn huis was al best wel oud maar kreeg zijn kuren, op een gegeven moment begon de ketel te lekken en hij was aan vervanging toe. Ik zat een beetje krap met het geld dus ik wou niet veel geld uitgeven voor een nieuwe ketel. Ik heb een Remeha CV ketel gekocht want dat is een ketel van een goede kwaliteit.

remeha

Monteren

Bij Holland Warmte heb ik mijn aankoop gedaan omdat zij een ketel hadden van erg goede kwaliteit waarbij de prijs ook nog eens erg laag was, en dat niet eens in de aanbieding! Zij vinden dat mensen altijd maar te veel betalen bij andere bedrijven terwijl het zelfs voor hetzelfde of een slechter product is. Holland Warmte hanteert een eerlijke prijs en ze komen het met een team monteren bij u thuis. Ik heb een servicecontract ook bij hun afgesloten en dan komen ze af en toe even kijken of alles nog goed is en of het goed gaat met de ketel. In plaats van 2 maanden heeft u dan 13 maanden garantie op uw ketel. Ik ben erg blij met het bedrijf, het product, de service en de prijs en daarom raad ik iedereen aan hier zijn ketel aan te schaffen.

isense