Slotenmaker diensten in de zomer

Slotenmaker

Voor een slotenmaker zijn er een aantal trends te zien in een jaar. In de zomer willen mensen genieten van het mooie weer. Hierdoor zetten ze vaak de deur of ramen open, ook wanneer ze even buiten huis gaan. En juist dit is de reden waarom er veel insluipers toeslaan in de zomer. ’s Zomers blijft het langer licht waardoor je zou verwachten dat een slotenmaker minder te doen heeft.

Sleutels

Toch moet je beveiliging in goede staat zijn om inbrekers te weren. In deze tijd van het jaar gaan veel mensen op vakantie en daar maken criminelen gebruik van. Weet je niet of je beveiliging in orde is voor je huis of bedrijfspand? Vraag het de slotenmaker bij jou in de buurt!

Sloten vervangen is niet alles

Eens in de zo veel tijd de sloten laten vervangen door een slotenmakers is niet alles. Voornamelijk in de zomer gaat het om het gedrag van de bewoners zelf waardoor ze hun huis veiliger maken. Denk bijvoorbeeld aan het laten rondslingeren van objecten in de tuin of rondom het huis waar insluipers gebruik van kunnen maken.

Het komt regelmatig voor dat een insluiper de voorwerpen in de buurt gebruikt om in het huis te komen. Dit kan een ladder uit de schuur of een vuilnisbak zijn om bij de tweede verdieping te komen.

Als je naar buiten gaat, sluit dan altijd alle ramen en deuren, ook al ben je een korte tijd weg.

Slotenmaker

Raambeveiliging

Raambeveiliging speelt een belangrijke rol in het beveiligen van jouw pand. Een slotenmaker kan extra maatregelen treffen om zodoende het huis veiliger te maken. Dit kan door bijvoorbeeld dievenklauwen te plaatsen. Het wordt dan een stuk moeilijker om een raam te forceren of te openen.

Videobewaking is altijd een goede keuze als je vaak van huis weg bent. Criminelen houden de sociale media tegenwoordig in de gaten voor mensen die laten blijken dat ze op vakantie gaan. Houd dit dus altijd voor jezelf en vertel het mensen persoonlijk, maar zet het niet op je sociale media.

Heb je advies nodig over je woning of wil je je sloten vervangen? Schakel dan direct een slotenmaker bij jou uit de buurt in.