Stucadoorsbedrijf Amsterdam: Creëer een interieur om bij weg te dromen

Een stucadoorsbedrijf Amsterdam kan jou helpen om het interieur te creëren waar je altijd van droomde. Door je muren en plafonds in een nieuw jasje te steken, voel jij je weer opperbest in je woning. Je schept een gezellige sfeer waar je nog meer bijzondere momenten met je gezin in zal beleven. Ben je je afgeleefd interieur meer dan beu? Kies dan voor de goedkoopste oplossing en huur een stucadoorsbedrijf Amsterdam in. Ver hoef je niet te zoeken naar een ervaren stucadoorsbedrijf Amsterdam, want Molenaar & Schilder helpt je graag om van jouw huis een echte thuis te maken!

Stucwerk: een originele afwerking

Als je kiest voor stucadoorsbedrijf Amsterdam, Molenaar & Schilder dan zal je op ons kunnen rekenen voor een mooi afgewerkt resultaat. Wij hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring met stucwerk. Hierdoor kan je er zeker van zijn dat je niet teleurgesteld wordt. Stuckwerk is mogelijk in elke ruimte van je huis en is een originele manier om je woning nieuw leven in te blazen. Iedereen is anders, maar doordat er zoveel mogelijkheden zijn, is er zeker voor ieder wat wils. Ontdek de mogelijkheden! Liever een stucadoorsbedrijf Hoofddorp, Stucadoorsbedrijf Almere of een stucadoorsbedrijf Haarlem ook deze website behoren tot het netwerk van Molenaar & Schilder.

Sierpleister voor een bijzondere uitstraling

Als je kiest voor stucwerk, dan kan je kiezen voor sierpleister, raapwerk of pleisterwerk. Het verschil is dat sierpleister bedoeld is als afwerking en pleisterwerk en raapwerk in de meeste gevallen dienen als voorbereiding op de afwerking.

Als je kiest voor sierpleister, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor sierpleister met een grove of fijne korrel. Daarnaast zijn de verschillende soorten sierpleister verkrijgbaar in verscheidene kleuren. Er is keuze genoeg voor elke ruimte en elk interieur. Als je graag sierpleister wilt, maar je niet goed weet wat te kiezen, mag je altijd raadvragen aan onze specialisten. Wij helpen je graag!

Pleisterwerk voor een strak resultaat

Als je geen fan bent van speciale kleuren en/of patronen, dan kan je ook altijd kiezen voor pleisterwerk. Door te kiezen voor pleisteren, worden jouw wanden en muren netjes afgewerkt met een dunne pleisterlaag. Hierdoor wordt je muur voorbereid op het behangen of schilderen. Belangrijk om weten is dat er een groot verschil is tussen behangklaar en sausklaar stucwerk. Bij sausklaar pleisteren wordt de muur klaargemaakt voor het sausen van je muur. Hiervoor moet je muur mooi tot in de details afgewerkt zijn. Omdat bij sausklaar pleisteren meer werk komt kijken, zal dit je wat meer kosten. Maar het resultaat is zeker de prijs waard!

Een alternatief is raapwerk. Ook bij raapwerk wordt er een gladde pleisterlaag op je muren en/of plafonds aangebracht, met dat verschil dat de laag veel dikker is. Hierdoor kunnen oneffenheden makkelijker verstopt worden. Wat voor jou de beste keuze is, is dus afhankelijk van de staat van je muren.