Tip makelaar Aarle-Rixtel

hgmakelaars-logo

Tegenwoordig is het een gekkenhuis in de woningmarkt. Wij wilde daarom graag onze woning verkopen en hebben daarom op internet gezocht op “makelaar Aarle-Rixtel“. Na een aantal makelaars met elkaar te hebben vergeleken ging onze voorkeur naar HG Makelaars. Dit had natuurlijk een aantal redenen. Zo is het bedrijf ontzettend professioneel, hebben zij veel ervaring in de woningmarkt en hanteren zij nette prijzen. Dat is natuurlijk alles wat je van een makelaar verlangt.

Bij HG Makelaar krijg je een gratis waardebepaling en advies. Er zijn natuur meerdere waarden toepasbaar op je huis, zoals:

  • Verkoopwaarde
  • Executiewaarde
  • Herbouwwaarde

Dit is handig als je opzoek bent naar een andere woning en graag wilt weten wat jou bestedingsruimte is. Wij hebben hier daarom ook zeker gebruik van gemaakt.

Adviesgesprek

Tijdens het gesprek klikte het gelijk. HG Makelaars weet waar ze over praten en adviseren je uitstekend. Het was eigenlijk ook ongelofelijk wat wij terugkregen voor onze woning en daarmee een leuke woning terug konden kopen. Wij zijn tijdens deze procedure goed geholpen en willen andere daarom zeker adviseren om bij makelaar Aarle-Rixtel HG Makelaars in te schakelen.

Indien je ondersteuning wilt bij een taxatie en bouwkundige keuring dan kan HG Makelaars jou ook van dienst zijn. Een taxatie is vaak nodig bij het afsluiten van een hypotheek, dus zo hebben zij alle benodigdheden onder één dak.