Tips zoals buitenverlichting voor je tuin  

lichten-spots

De lente en zomerperiode komen er weer aan. Dus voor heel veel mensen is het smullen geblazen, want zij mogen weer gaan werken aan hun tuin, balkon of patio. Nu weten we allemaal wel een beetje hoe we onze tuin willen opknappen. Bijvoorbeeld met behulp van buiten verlichting, bloemen en planten. Maar we willen met jullie al onze tips gezamenlijk gaan aflopen om jou nog meer inspiratie te geven voor een mooie sfeervolle tuin voor de komende lente en zomer, niet alleen met buitenverlichting! Dan ben je er in ieder geval van verzekerd dat je tuin helemaal af is deze zomer!

De 3 tips op een rij

Onze eerste tip is het indelen van je tuin. Denk bijvoorbeeld aan de plaats waar je je zithoek wil gaan zetten, of misschien zit jij wel te denken aan het plaatsen van een vijver. De 2de tip is dat je begint met het nadenken over welke materialen en decoratie je graag wil verwerken in je tuin. Of kijk je niet zo nauw en mix jij verschillende stijlen? Vervolgens gaan we door naar tip 3, namelijk het opbergen van rommel die normaal gesproken in je tuin staat.  Als je een schuur of opbergruimte hebt in je tuin is dat natuurlijk helemaal geen punt om over na te denken, heb je dat niet dan raden we je dit zeker aan.

De tuin sfeervol maken doe je zo

Heb je bovenstaande tips toegepast? Dan kun je nu gaan beginnen met het brainstormen over sfeer maken in je tuin. Denk aan wand kaarsen, wandlampen, hangende lampjes. Je kunt ook denken aan decoratie die je plaats op de muur en op de tafel. Vergeet dan ook niet om na te denken over kussens op je loungebank of stoelen. Tot slot kun je je tuin nog wat meer ontspannen sfeer geven door het ophangen van een hangmat. Enjoy de lente en zomer!