Top vijf beste cv-ketels

beste cv-ketels

Een goede cv-ketel brengt veel voordelen met zich mee. Maar wat maakt een cv-ketel top? En wat zijn de top 5 beste cv-ketels? Dit alles lees je hier. 

Wat maakt een cv-ketel top? 

Er zijn verschillende factoren die een cv-ketel ’top’ maken, afhankelijk van jouw behoeften en voorkeuren. Een aantal belangrijke kenmerken zijn:

  1. Hoog rendement: Een top cv-ketel heeft een hoog rendement, wat betekent dat deze efficiënt omgaat met energie en daardoor kostenbesparend is.
  2. Betrouwbaarheid: Ook heeft een goede cv-ketel een goede reputatie voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor er minder kans is op storingen en reparaties.
  3. Warmwatercapaciteit: Een goede warmwatercapaciteit, waardoor je snel en comfortabel warm water kan krijgen.
  4. Eenvoudige bediening: Wanneer een ketel makkelijk te bedienen is en het onderhoud makkelijk is, heb je te maken met een top cv-ketel. 
beste cv-ketels

Welke cv-ketel zijn het best? 

Hieronder vind je de beste cv-ketels met daarbij de eigenschappen

  • Intergas Xtreme 36. De Intergas Xtreme 36 is een energiezuinige cv-ketel met een hoog rendement. Deze ketel is een energiezuinige cv-ketel met een hoog rendement en is geluidsarm en te bedienen met een app. 
  • Intergas Xtreme 24. Ook deze ketel heeft een hoog rendement en een laag geluidsniveau. Het belangrijkste verschil tussen de Intergas Xtreme 36 en de Intergas Xtreme 24 is het vermogen van de cv-ketel. De Intergas Xtreme 36 heeft een iets hoger vermogen. 
  • Vaillant ecoTEC Exclusive. Het toestel heeft een modulerende pomp, dit houdt in dat je als gebruiker alleen betaalt voor de energie die je ook daadwerkelijk gebruikt. Verder is het energiezuinig en stil. 
  • Remeha Tzerra ACE 28C. Deze ketel is geschikt voor kleinere woningen en is een hybride. Dit betekent dat wanneer je een warmtepomp hebt, de twee machines goed samen kunnen werken. 
  • Remeha Tzerra ACE 24C. Deze ketel komt erg overeen met de vorige. Het belangrijkste verschil tussen de Remeha Tzerra ACE 28C en de Remeha Tzerra ACE 24C is het vermogen van de cv-ketel. De Tzerra ACE 28C heeft een vermogen van 28 kW, terwijl de Tzerra ACE 24C een vermogen heeft van 24 kW.