Vlaggetjes bedrukken? Klik hier!

maxilia-logo

Op een maandagmorgen kreeg ik een berichtje van mijn collega dat over precies een maand het bedrijf vijventwintigjaar bestaat. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Samen met mijn collega hebben wij dit bij de baas gemeld. Wij willen namelijk Vlaggetjes bedrukken met het logo van het bedrijf erop. Ook willen wij andere feestproducten bestellen voor het bedrijf. De baas heeft hier goedkeuring voor gegeven en zijn wij direct op zoek gegaan.

Internet35510_35510_202130s_1612_3121_1

Het leek ons verstandig om het internet op te gaan en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Er zijn namelijk veel bedrijven waar je terecht kunt voor vlaggetjes bedrukken. Toch hebben wij het vertrouwen gekregen in een bedrijf, namelijk Maxilia. Dit bedrijf heeft veel klanten geholpen met het verschillende promotieartikelen. Dit heeft natuurlijk enige indruk bij ons gemaakt en hebben wij verder op de website gezocht naar artikelen. Hier hebben wij een selectie vangemaakt en aan de baas laten zien. Hij is zeer enthousiast over de artikelen en wilde dat wij deze gingen bestellen.

Contactusb

Om de mogelijkheden beter te bespreken hebben wij besloten om contact op te nemen met het bedrijf. De medewerkers namen zeer vriendelijk de telefoon op en stonden mij gedurende het gesprek netjes te woord. Zij weten duidelijk waar wij het over hebben en kunnen onze vragen goed beantwoorden. Voordat wij het wisten hebben wij de juiste producten besteld, geweldig! Wij komen dan ook zeker terug bij dit bedrijf. Daarnaast raden wij dit bedrijf aan bij vrienden en familie.