Waarom een deurmat kopen

Een deurmat kopen is wellicht niet het interieurstuk waar je het meest naar uitkijkt. Vaak zijn de matten donkergrijs of zwart van kleur met weinig variatie. Maar een deurmat kopen is wel cruciaal voor je woning, of dat nu een boerderij met weiland is, een villa aan de rand van de stad of een klein appartement. Zelfs een kamer kan een deurmat nodig hebben. Het is namelijk de meest bekende en effectieve manier om vuil van buiten je woning of kamer te houden. En dat scheelt een hoop ellende binnen.

Kleuren en voor in de wasmachine

Op deze website vind je naast je standaard donkergekleurde deurmatten ook de mogelijkheid om een gezelliger gekleurde deurmat te kopen. Kies bijvoorbeeld voor blauw, rood of groen voor bij de deur. Dan kom je zeker knallend binnen. Je ziet hier wel sneller de viezigheid die achterblijft, hoewel dat misschien voor sommigen een voordeel is. Zo weet je precies wanneer je de mat moet uitkloppen of schoonmaken. Op de site kun je kiezen of je een deurmat wil kopen die in de wasmachine gewassen kan worden.

Varianten op maat

Polyester deurmatten kun je over het algemeen in de wasmachine doen. Deze matten zijn er ook in kleurige varianten. Wil je een deurmat kopen die op maat gemaakt is, dan zit je hier ook op de juiste plek. Je kunt uit een reeks kleuren kiezen en de vochtopname van de matten varieert. Er zijn matten die 2,5 liter per vierkante meter kunnen opnemen, of 0,6 liter per vierkante meter. De eerste heeft dan ook een hogere prijs per meter.