Waarom inpakfolie belangrijk is voor grote pakketten

sanstrap pallet bands

Met de Sanstrap pallet bands zorgt u er voor dat de pallets die u verzend optimaal beschermd zijn. De inpakfolie is erg rekbaar en en de palletlading blijft goed zichtbaar na het inwikkelen met deze folie. Ook is De Sanstrap pallet bands makkelijk om de pallet te wikkelen en is het een van de sterkste pallet bands op de markt. De bands zijn voornamelijk bedoeld om dozen op een pallet te stabiliseren. De dozen zullen zo niet van de pallet afvallen waardoor je je pallet gemakkelijk en veilig kan verzenden.

sanstrap pallet bands

Als je een pallet verzend zonder inpakfolie dan is de kans erg groot dat deze pallet omvalt. Als dit gebeurd dan is de kans groot dat er dozen of producten zullen beschadigen bij het omvallen of dat er dozen of producten kwijtraken tijdens het vallen. Ook kan het de veiligheid van je medewerkers in gevaar brengen. Als er zware producten of dozen op de pallets zijn gestapeld en de pallet valt om, dan is er een kans dat de producten of dozen vallen op een van je medewerkers. Dit is natuurlijk wel het laatste wat je wil en daarom is het erg belangrijk om je pallets goed te beschermen met inpakfolie zoals de Sanstrap pallet bands.

De pallet folie is gemakkelijk aan te brengen aan de pallets. Je maakt een knoop aan de pallet van inpakfolie en wikkelt deze folie daarna strak om de pallet heen. Het is belangrijk een paar keer goed om de pallet heen te wikkelen zodat de pallet goed stevig staat. Ook is het belangrijk om beneden te beginnen en boven te eindigen. Dit is om de dozen op de pallet zo stabiel mogelijk te laten staan. Het wikkelen neemt weinig tijd in beslag en is van groot belang om de pallet zo veilig mogelijk te verzenden naar de klant.