Wij hebben petten laten bedrukken om uit te delen

Om de leukste  petten bedrukken ben je hier aan het juiste adres. Wanneer je eens een kijkje neemt op de website van maxilia.nl dan zie je direct wat ik bedoel. Omdat hier vele mogelijkheden zijn om je eigen gewenste kleur van de pet te kiezen die je kunt laten voorzien van een logo of tekst, maak jij hierdoor een uniek exemplaar waardoor je echt opvalt. Wij hebben hier een bestelling geplaatst omdat wij met de hele school meedoen, samen met andere scholen, aan sportdag. Het is dan belangrijk dat iedereen te herkennen is om te zien wie bij welke school hoort en in ons geval is dat doormiddel van een een hoofddeksel. 

petten bedrukken

Een goed overzicht dankzij de felle kleuren

Toen wij de petten hebben laten bedrukken, hebben wij er wel voor gekozen om deze allen in dezelfde kleur te bestellen en wel in een felle kleur. Hierdoor hebben wij een beter overzicht en is het telkens petjes tellen om te controleren of iedereen nog bij elkaar is. Toen de sportdag was aangebroken, was het leuk om te zien hoe de kinderen gemotiveerd aan de start stonden. De kinderen waren erg blij met hun mooi gekleurde hoofddeksel en deze mochten zij na afloop mee naar huis nemen. Wij zijn van de vijf scholen op de tweede plek geëindigd!

Naast het feit dat wij deze bestelling hebben geplaatst om ervoor te zorgen dat de kinderen van onze school opvielen, hebben wij natuurlijk het logo van onze school op de hoofddeksels laten plaatsen en hierdoor konden wij direct een goede reclame maken.

petten bedrukken