Wonen in Twente

Verhuizen naar het Oosten wordt tegenwoordig steeds populairder. Op de vraag waarom er zo massaal naar het Oosten wordt getrokken geven de meeste verhuizers de volgende redenen. De eerste reden is de groenere woonomgeving, mensen die in het groen wonen schijnen zich namelijk gezonder te voelen. Als tweede reden geven ze dan ook dat ze meer rust willen, ze zijn klaar met de hectiek van de stad. Als laatste reden geven ze dat er in de grote steden in het Westen weinig huizen beschikbaar zijn en als er één beschikbaar is dan betaal je de hoofdprijs. 

Als je wil verhuizen naar het mooie Twente of al in Twente woont en toch eens wat anders wil zoeken kun je een kijkje nemen bij een makelaar die thuis is in Twente. Zij hebben kennis van de lokale markt, weten precies wat het aanbod is en realiseren de beste prijs en voorwaarden. Deze makelaar is thuis in Almelo, Oldenzaal, Denekamp en Tubbergen en kan je uitstekend helpen bij het kopen en het verkopen van je huis. 

Zonnepanelen

Een goede investering voor je huis is de aankoop van zonnepanelen. Het is een behoorlijke investering maar je hebt deze dan wel binnen 10 jaar terugverdiend. De zonnepanelen gaan 25 jaar mee dus je kunt dan nog een heel aantal jaren genieten van je zonnepanelen. Een ander voordeel van zonnepanelen is dat je huis in waarde stijgt bij de aanschaf van zonnepanelen. Dit komt doordat de maandlasten voor de volgende bewoner lager zullen zijn. Ook zorgen zonnepanelen ervoor dat je energielabel lager wordt waardoor je huis een hogere waarde krijgt. 

Wanneer je eens wil kijken naar zonnepanelen, kun je langsgaan bij een bedrijf uit Losser. Zij zijn dé specialist op het gebied van zonnepanelen in heel Twente. Ze komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en een schatting te maken van de kosten en opbrengsten.