Woningontruiming door ontruimingszorg

Logo-ontruimingszorg.nl_

Dit kan bij Ontruimingszorg. Ze zorgen voor een woningontruiming volgens uw wensen. Gaat u verhuizen of heeft u een nieuw kantoor en geen tijd of teveel aan je hoofd om zelf je woning te ontruimen. Ontruimingszorg regelt alles van a tot z. Ze kunnen uw oude meubels doneren aan het goede doel of recyclen. Uw huis wordt met beleid en professionaliteit ontruimt. Als u uw oude spullen niet wilt mee verhuizen kan dat, want ontruimingszorg wilt uw spullen opkopen om te verkopen aan mensen die er nog wat aan hebben. Is het nou niet het geval dat iemand anders er nog blij mee is, geven ze het aan het goede doel of recyclen ze het. Ontruimingszorg gaat heel professioneel te werk. Eerst maken ze een afspraak met u om uw wensen en een plan van aanpak te maken. Tijdens die afspraak wordt meteen een offerte gemaakt met al u spullen en wat het mag gaan kosten. Ook wordt er een bod gedaan op uw inboedel. 

seniorenverhuizing

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Ontruimingszorg is fantastisch. Toen ik verhuisde had ik een woningontruiming nodig, maar ik zelf was heel druk met mijn eigen bedrijf. ik ben heel fijn geholpen.

Meer informatie?

U kunt alle informatie over Ontruimingszorg vinden op hun website.