Maak kennis met de bijzondere Fatboy lamp

fatboy lamp

We besteden met z’n allen tegenwoordig veel meer aandacht aan de inrichting van ons interieur in vergelijking met vroeger. Dat is onder meer terug te zien in de verschillende designobjecten die er deel van uitmaken. Neem nu bijvoorbeeld de verlichting in ons interieur. In het verleden was het zo dat een lamp gewoon maar een lamp was. Ze moest zorgen voor het verlichten van de kamer en daar bleef het dan eigenlijk ook bij. Tegenwoordig is dat natuurlijk helemaal niet meer het geval, integendeel. Elke lamp die deel uitmaakt van ons interieur moet indien mogelijk dan ook iets extra’s brengen in de ruimte. Is dat ook voor jou een niet onbelangrijke eis? Dan is het zeker interessant om je even te verdiepen in de onderstaande informatie over de Fatboy lamp

Een prachtige lamp van Nederlandse makelij 

Wanneer je kiest voor het kopen van een Fatboy lamp zal je kunnen rekenen op de aanschaf van een prachtige lamp van een merk van Nederlandse bodem. Voor dit merk geldt dat ze erom bekend staat haar eigen creaties te maken die toch steevast zijn gebaseerd op oude bekenden. Deze oude bekenden kunnen niet alleen terug te vinden zijn in je woning, maar ook in bijvoorbeeld je tuin. Ze zorgen in de praktijk voor de vertaling van de essentie van deze elementen in iconische ontwerpen. Dit echter steevast met een creatieve evenals vindingrijke draai. Op deze manier wordt er (zoals door het merk zelf werd aangegeven) voor gekozen om op zoek te gaan naar fun in functionaliteit. Elke creatie beschikt wederom over een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een zekere herkenbaarheid. Zo is de keuze voor een Fatboy lamp voor veel mensen zeer interessant.

Voor welke Fatboy lamp ga jij kiezen?

Het aanbod van het merk Fatboy bestaat uiteraard uit menig aantal verschillende lampen. Voor welke Fatboy lamp jij gaat kiezen zal natuurlijk hoofdzakelijk worden beïnvloed door de voorkeur waarover je beschikt. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Fatboy Transloetje Tafellamp, maar is het eveneens mogelijk om te kiezen voor het kopen van een Fatboy Can-Dolly kandelaar. Andere mogelijkheden waar je voor kan kiezen zijn de volgende: 

  • Fatboy Bolleke; 
  • Fatboy Edison;
  • De Fatboy Slimme Mobiele Table Lamp; 

Bovenstaande maakt duidelijk dat er heel wat verschillende exemplaren in het aanbod van het merk Fatboy zijn terug te vinden. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen in verschillende stijlen van interieurs gebruikt kunnen worden, daarnaast kan je ze ook nog eens gebruiken in verschillende situaties. 

Vervaardigd uit materialen die tegen een stootje kunnen

Kies je voor het kopen van een Fatboy lamp voor in jouw interieur? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze lampen doorgaans vervaardigd zijn uit zeer kwalitatieve materialen die beslist tegen een stootje kunnen. In eerste instantie zijn de materialen steeds watervast en verkleuren ze niet. Dat is echter niet alles. Daarnaast zijn ze bij voorkeur namelijk ook gerecycled waardoor ze slechts een zeer beperkte impact zullen hebben op ons milieu. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, wanneer je graag een nieuwe design lamp wenst aan te schaffen is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de mogelijkheden die het merk Fatboy te bieden heeft.