Plak het zelf, was een goed gevonden adres voor muurstickers

Voor een prachtige muursticker of juist een aantal muurstickers zit je bij Plak het zelf helemaal goed. Werkelijk alles op dit gebied kun je hier vinden. Wil je kiezen uit een mooi voorbeeld of juist zelf iets ontwerpen? Dit is hier allemaal mogelijk. Omdat ik natuurlijk regelmatig word gevraagd door familie en vrienden om eens op zoek te gaan naar een goed adres als het gaat om alles wat te maken heeft met wonen. Ben ik nu regelmatig aan het speuren voor mijn zus en zwager die samen met mijn nichtje net een ander huis hebben gekocht.

 

Alles viel mij boven verwachting mee

Plak het zelf, is het adres waar zij erg blij mee zijn omdat zij hier twee bestellingen van muurstickers hebben gedaan. Natuurlijk een mooie prinsessen- muursticker maar ook een mooie voor de slaapkamer van mijn zus en zwager. Ik heb zelf natuurlijk even de bestelling afgewacht voordat ik dit blog plaatste. Maar ik zal al snel dat deze ervaring absoluut niet mocht ontbreken op mijn site. Het resultaat is werkelijk verbluffend en wat mij ook opviel is dat het bevestigen erg eenvoudig is verlopen. Hier zijn gelukkig instructie video’s voor te vinden maar toch was ik er wel een beetje bang voor om de sticker tijdens het plakken bijvoorbeeld te beschadigen. Alles ziet er nu erg mooi uit en de stickers maken een enorm prettige sfeer in beide kamers. Neem daarom zelf eens een kijkje op de site om te zien wat ik bedoel.

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting