Review: traprenovatie door Brugman

1Vandaag een recensie met betrekking tot een traprenovatie, en wel van het bedrijf met de welluidende naam Brugman. Als geen ander slaan zij inderdaad een brug tussen de ene en de andere verdieping van je huis. Onlangs heb ik het bedrijf gevraagd bij mij thuis langs te komen en een renovatie uit te voeren op de trap. Die was immers wel toe aan wat verbetering, gezien de staat waarin de oude bewoners het hebben achtergelaten.

Het is soms vreemd je te beseffen hoe andere mensen geleefd moeten hebben in ditzelfde huis. Zelf hecht ik echt aan kwaliteit en is dat dan ook de kern van alle werkzaamheden die ik hier zelf uitvoer of laat uitvoeren door derden. Sommige klussen, zoals deze traprenovatie, vragen om een professional. Hier brand ik zelf mijn vingers niet aan – allereerst is het verspilde moeite als ik iets aanpak maar dit niet goed doen waardoor toch allerlei veranderingen nog aangebracht moeten en ten tweede vergroot het de veiligheid niet maar verkleint het deze juist. Hoewel ik best wat inzicht heb in verbouwen, vertrouw ik niet op mijn eigen kunde wat de trap betreft – dat is toch echt weer een vak apart namelijk.

Led verlichting in de trap ingebouwd

Het resultaat is echt prachtig, kijk je even mee? Wat ik vandaag zou willen uitlichten heeft betrekking op de led verlichting die is aangebracht in de trap. Zo krijg je een wel heel bijzonder effect in de trap als het donker is en je deze extra inschakelt. Het is bovendien zeer handig, want de trap is niet langer een groot donker vlak – en niet in de laatste plaats bijzonder mooi!

16

 

17