Tip: zeer classy tuinmeubelen bij Tuinmeubel.nl

Met de aankomende lente in ogenschouw valt er nog wel het een en ander aan voorbereidingswerk te doen natuurlijk. Geen van mijn vrienden bijvoorbeeld, heeft de tuin al helemaal klaar voor het voorjaar – ieder van hen heeft nog wilde plannen om aan te pakken. Ikzelf heb onlangs de eerste stappen gezet naar een vollediger achtertuin, bijvoorbeeld met de tuinmeubelen bij Tuinmeubel.nl die ik aanschafte en die ik de lezers van harte kan aanbevelen.

Sets aanbevelenswaardige tuinmeubels: ‘Lente’ en ‘Forza’

De tuinmeubels die je op deze website – en bovendien de fysieke winkel met showroom van 2500 vierkante meter – kunt vinden zijn alle van zeer hoge kwaliteit maar desondanks zeer betaalbaar. De twee sets tuinmeubelen bij Tuinmeubel.nl die ik vandaag zou willen uitlichten betreffen de op elkaar gelijkende typen ‘Lente’ en ‘Forza’, waarover hieronder meer.

2
Tuinmeubel ‘Lente’

 

Te beginnen bij ‘Lente’, waarvan ik zeer onder de indruk ben. Dit meubel heb ik recentelijk ook voor mijzelf aangeschaft en het zitcomfort is er echt naar, mijns inziens ongeëvenaard. Ik moet eerlijk zeggen de compositie van dit soort loungesets – en daarbij automatisch de houding die je erin moet aannemen – namelijk over het algemeen niet prettig te vinden. Bij deze set is dat echter niet het geval, integendeel. Bovendien is het uiterlijk van de loungeset echt heel stijlvol – rank en sierlijk en tegelijkertijd ook heel vol en warm, als je de paradox hiervan inziet.

Tuinmeubel 'Lente'
Tuinmeubel ‘Lente’

 

Bij ‘Forza’ vind ik dat overigens net zo, ook deze heeft echt een grote klasse en uitstraling en daarmee een duidelijke meerwaarde voor je tuin. Bovendien is het een handzamer en compacter model, dat uit losse onderdelen bestaat. Hiermee kun je dus naar hartenlust schuiven in de samenstelling.

Tuinmeubel 'Forza'
Tuinmeubel ‘Forza’

Beide bankstellen zijn gemaakt van acaciahout en hebben een bekleding in polyester, die het uitstekend geschikt voor buiten maakt. Het hout is bovendien bij uitstek geschikt voor buitengebruik, is zeer duurzaam en heeft bovendien een warme gloed. Een echte aanwinst, dus!