Wat is sanitaire dienstverlening?

toilet

Alle bedrijfstoiletten, dispensers en reinigers vallen onder bedrijf sanitair. Met sanitaire dienstverlening wordt sanitair onderhouden, schoongemaakt, geleverd en vervangen. Schoonmaak service inhuren in uw bedrijf is belangrijk. Zeker in tijden van Covid-19 waarbij hygiëne centraal staat. Bij deze dienstverlening worden onder andere wc rollen vervangen, zeepjes en andere middelen die tot het sanitair behoren. Ook afval zoals verpakkingen en dozen die leeg zijn wordt netjes weggehaald. Er is verder geen omkijk meer naar de schoonmaak in uw organisatie met sanitaire dienstverlening. Vaak is er sprake van bruikleen. Automaten en dispensers zijn meestal inbegrepen in het serviceplan dat wordt ingehuurd in het bedrijf.Luchtverfrissers in de organisatie


Een fijne geur in het bedrijf maakt werken aangenamer. Je kunt verschillende geuren een bepaald karakter geven op de werkvloer. Zo zijn en rustgevende en stimulerende geuren maar ook frisse geuren. Een fijne geur stimuleert een productieve werkomgeving. Geur dispensers kunnen met sanitaire dienstverlening op diverse plaatsen in het bedrijf worden opgehangen en werken 24 uur lang met gereguleerde afgifte. Geuren worden tijdig vervangen. Zeker in de toiletten zijn geur dispensers belangrijk.

Groen en duurzaam


Sanitaire middelen dienen ook bij te dragen aan een beter leefklimaat. Biologisch afbreekbare producten en gerecycled wc papier zijn daarom een goede keuze om zuinig en duurzaam bezig te zijn. Veel sanitair bedrijven bieden al biologische producten zoals hand zepen, geuren en schoonmaakmiddel op biologische basis. Er wordt uitsluitend gewerkt op basis van veilige producten zonder schadelijke stoffen voor gezondheid en milieu. Ook kranen met sensor vallen onder duurzame middelen omdat water wordt bespaard. Veel WC’s werken al elektrisch. Ze trekken automatisch door bij detectie door een bewegingssensor. Batterijen zijn chemisch en niet goed voor de natuur en gezondheid. Daarom zijn dispensers die werken met natuurlijk geurcirculatie door middel van natuurlijke lucht in plaats van batterijen. Dit is goedkoper omdat batterijen vaak vervangen moeten worden.

Schoonmaken


In de huidige tijd moet alles extra goed worden schoongemaakt om virussen en bacteriën zo veel mogelijk tegen te gaan. Met de professionele schoonmakers kan uw woning of bedrijf op een zo optimaal mogelijke manier worden gereinigd. Met nieuwste schoonmaak innovatie zijn er producten die grondig reinigen. Sanitaire bedrijven hebben tevens speciale reinigingsmachines die tot in detail reinigen in plaats van alles met de hand te doen waardoor niet altijd elke hoe meegenomen kan worden. Sanitair vervuild sneller doordat deze met vocht in aanraking komt. Schimmels moeten worden voorkomen en ook vuil dat zich tussen tegeltjes en naden ophoopt. Periodiek onderhoud met vaste regelmaat is daarom onmisbaar.

Bron: in2klussen.nl