Zoekt u een elektricien in Elst

Logo A.S. Elektricien

Een goede elektricien Elst nodig? AS Elektra beschikt over ervaren medewerkers die professioneel te werk gaan. Ze opereren 20 km om Arnhem en Nijmegen, zodat ze snel ter plekke zijn bij een storing. Veel mensen willen zelf hun eigen elektra aanleggen, maar hier zitten veel risico’s aan zoals het niet goed aanleggen, waardoor er brandgevaar ontstaat of een schok krijgen tijdens het aanleggen. Het is het beste om het te laten doen door een expert zoals AS Elektro, zo weet u dat het altijd zorgvuldig en professioneel gebeurd. 

AS-elektro

Mijn ervaring

Ik heb laatst mijn garage omgetoverd tot kantoor, maar we hadden geen elektrische aansluitingen in de garage. Die moesten er wel in en ik vond het te gevaarlijk om het zelf te doen, dus heb ik de hulp van AS Elektro ingeschakeld. Ik ben heel goed geholpen. Eerst ging ik met een expert een plan opzetten waar ik eventueel mijn aansluitingen zou willen en wat het handigste zou zijn. Toen dat gedaan was ging de expert met zijn team de leidingen aanleggen. dit gebeurde heel professioneel. Ik heb nog nooit last gehad van storingen.

Interesse?

Contacteer AS Elektro via de mail op info@as-elektro.nl. of via de telefoon op 

06 – 438 94 012.