Don’t stop the party!

luxe-hottub

Heb je binnenkort een reden om een leuk feestje te vieren? Doe dit dan in je eigen achtertuin! Tegenwoordig zijn zalen en locaties huren erg duur en dan hebben we het nog niet eens over de drank en hapjes prijzen. Je zou daarom ook eens kunnen nadenken over een feestje in je eigen achtertuin. Je kunt de tuin aankleden zoals je zelf wilt en zelf regelen hoe je precies alles inricht. Heb je bijvoorbeeld een Welltub hottub in je tuin staan, dan kun je deze goed gebruiken tijdens zo feestje om gasten te vermaken of juist kinderen. Laat ze er even in plonsen en lekker genieten. Dit kan namelijk niet zomaar in een café of zaal en zeker een leuke toevoeging aan je feestje.

Themafeestje

Heb je nou geen houten hottub in je tuin staan? Dan kun je er ook voor kiezen om een klein zwembadje in je tuin op te zetten. Maar er zijn nog veel meer leuke dingen die je kunt doen om een onvergetelijk feestje te geven. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een thema te doen voor het feestje. Laat mensen moeite doen voor hun kleding en kies een leuk onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan een thema waarbij mensen verkleed moeten komen als hun droombaan die vroeger als klein kind hadden. Of ga bijvoorbeeld verkleed als een personage die begint met de eerste letter van je naam. Zo kun je nog veel meer verzinnen en dit zorgt zeker voor een leuk sfeer op je feestje.

Leuke versieringen

Daarnaast kun je ook veel sfeer aan je feestje geven als je zorgt voor een leuke aankleding. Je zou bijvoorbeeld verschillende kringloopwinkels af kunnen gaan om te kijken of ze daar leuke lampenkappen hebben hangen. Zo kun je je tuin versieren met verschillende lampenkappen en geven ze ook nog eens leuk licht. Daarnaast kun je het ook leuk aankleden met verschillende soorten kaarsen. Of denk bijvoorbeeld aan leuke tafelkleden en kussentjes. Zo fleur je de boel al een stuk op. Maar je kunt ook het internet afstruinen naar leuke versieringen, je kunt hiermee alle kanten op gaan.