Hierom kies je een laurier bij Haagplanten Heijnen

Laurier bij Haagplanten Heijnen

Een haagplant uitkiezen is al moeilijk genoeg. Er zijn letterlijk honderden soorten om uit te kiezen met allemaal andere eigenschappen. En dan moet je ook nog een goede leverancier zoeken. De laurier bij Haagplanten Heijnen is een aanrader als je graag een laurier wil hebben. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in haagplanten en kan je dus ook goed vertellen of jouw keuze voor de laurier de beste is op basis van de omstandigheden in jouw tuin.

Over Haagplanten Heijnen

Haagplanten Heijnen is een bedrijf waar je terecht kunt voor allerlei soorten haagplanten. Dat kan de laurier zijn maar ook:

  • hulst
  • cipres
  • beuk
  • taxus
  • thuja

Een haagplant kiezen is een zeer persoonlijke keuze omdat het ten eerste uitmaakt wat voor tuin je hebt maar ten tweede – minstens zo belangrijk – wat jouw wensen voor de haag zijn. Is privacy voor jou bijvoorbeeld zeer belangrijk? Dan moet je echt een haag hebben die goed dicht groeit zodat je er helemaal niet doorheen kunt kijken. De groeisnelheid mag dan ook wel hoog zijn want dat betekent dat de haag erg snel dichtgroeit en jij dus niet te lang hoeft te wachten tot je echt die privacy hebt waar je zo naar verlangt.

Onderhoud van je haag

Houd er ook rekening mee dat elke haag om onderhoud vraagt. Hoeveel onderhoud dat is hangt echter sterk af van het soort haagplant dat je kiest. Een laurier hoef je bijvoorbeeld maar twee keer per jaar te snoeien maar er zijn soorten waarbij het nog veel vaker moet.