Zomer en winter lekker buiten zitten

Tuinkamer

Ons koude kikkerlandje is nu niet echt geschikt om weken buiten te kunnen zitten, zelfs in de zomer zijn er weken dat je niet buiten kunt zitten vanwege wind of regen. Maar met een tuinkamer van Metalura ben je van dit probleem af, zomer en winter genieten van de buitenlucht zonder last te hebben van wind of regen. De lichte tuinkamer met veel glas haalt het optimale uit het seizoen en is voordeliger in aanschaf dan een serre of een uitbouw. Slim ontworpen om ook in de herfst en de winter te genieten van je tuin.

Tuinkamer

Veel glas en licht

Je gelooft het niet, maar je kunt het hele jaar genieten van de heerlijke frisse lucht van de natuur. Een prachtige ruimte in je tuin wat gepaard gaat met heel veel glas en licht. De constructie is niet lomp, maar stijlvol en in de sfeer van je tuin met natuurlijk een overkapping erbij. Om beschut te zijn tegen regen en wind wordt een systeem ingebouwd van glas. Een tuinkamer is voor mensen die houden van de natuur en ieder moment van het jaar ervan willen genieten.

Soorten tuinkamer

Tuinkamer

Bij een tuinkamer wil je natuurlijk wel een model die aansluit op je woonkamer, een traditioneel huis maak je niet fraaier met een hypermoderne kamer voor je tuin erbij. Zo zijn er verschillende modellen tuinkamers bij Metalura. Van een robuust design tot een zeer fraai excellente uitvoering voor een stijlvolle woning. Voor iedere woning is wel een bijpassend model te vinden. Met een kamer voor de tuin krijg je er een woonkamer bij om in te zitten, maak nu die stap en geniet zomer en winter van je tuin en van de natuur.